feestgangers! - Reisverslag uit Bamako, Mali van Ingrid Boon - WaarBenJij.nu feestgangers! - Reisverslag uit Bamako, Mali van Ingrid Boon - WaarBenJij.nu

feestgangers!

Door: Ingrid

Blijf op de hoogte en volg Ingrid

19 Juli 2006 | Mali, Bamako

Hallo allemaal,

Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor het super leuke feest van afgelopen zaterdag! Ook super bedankt voor alle leuke cadeautjes! Het kussensloop van de klarinetsectie van DJO is echt geweldig en gaat zeker mee naar Mali.
Ik hoop dat iedereen het gezellig heeft gevonden. Bij sommigen is het te lezen in mijn gekregen adresboekje. Linda Vroling onder de B enzo.

Vandaag heb ik op school een ontzettend leuk afscheidsboekje gekregen van de kinderen van mijn klas. Er staan allemaal tips in hoe ik Mali kan overleven. Blijf met voetbal voor Nederland! Stuur elke maand een kaart enzovoort. Super lief van de kinderen!

Vorige week is Annemiek langs geweest. Zij is de directrice van de school waar ik ga werken en van de Nederlandse school. Ik heb een aantal foto's gezien. Vooral erg droog en warm :) Ik wen hier al aardig. Ik kan me nu weer een beter beeld vormen van het land. Het gaat nog steeds wel moeilijk omdat ik nog geen foto's van de school en mijn kamer heb gezien.

Ik ben druk bezig met dingen kopieën aan het maken van materiaal bij de kleuters. Vandaag heb ik nog heel goedkoop 3 BAS-posters op de kop kunnen tikken. Mijn oom en tante in Engeland kijken of ze nog leuke voorleesboekjes voor de kleintjes kunnen vinden. Mariët(=vriendin) heeft ook familie in Engeland en probeert daar ook nog wat materiaal van te krijgen.

Momenteel is mijn paspoort onderweg naar Brussel. In Nederland zit geen ambassade van Mali. Vandaar dat ik in Brussel mijn visum moet halen. Dat kan gelukkig allemaal via de post. Het formulier voor mijn paspoort moest in het Frans worden ingevuld. Zelfs met woordenboek erbij was het nog erg moeilijk. DAt wordt nog wat. Ik moet maar snel op Franse les als ik in Mali ben aangekomen.

Volgende week ga ik op kamp met het NOBzomerkamp. Ik heb er ontzettend veel zin in. Ook erg leuk om nog meer mensen te leren kennen die internationaal op scholen werken.

Dat was het wel voor nu!

Ingrid

• 19 Juli 2006 - 13:30

Sander:

Hey Ingrid,
    Fijn dat het een geslaagd feestje is geworden:D:D Kvond het vrijdag ook gezellig. Weet je al wanneer je nou precies met vakantie gaat? 30,31, 1, 2...laat het me ff weten.

Gr Sander

• 19 Juli 2006 - 16:58

Hannah:

hey ingrid!
    je feestje was leuk, hopelijk was je blij met het cadeau.
    veel plezier nog in mali.
    Hannah.

p.s. stuur je ons wel kaartjes?

• 19 Juli 2006 - 17:45

Rosan!:

Hey Ingrid!!

ons Cadeautje komt er nog aan hoor!
    Ik kan je niet komen uit zwaaien :( ik kom de 24e pas weer van vakantie.. vet jammer!

Kus Rosan

• 20 Juli 2006 - 18:38

Willeke:

Eindelijk heb ik je toegevoegd aan m'n favorieten, dat zou tijd worden! 'k Heb een heel leuk en interessant jaar met je gehad. Je ontwikkelde MI kaarten voor spelling blijven bij ons achter als herinnering aan jou. Ze boffen in Mali maar met zo'n spontane, gedreven en vrolijke juf vol energie. Van Staphorst naar Mali... heel bijzonder... succes!!!

Willeke

• 21 Juli 2006 - 09:38

Mamma:

Fijn dat je het een leuk feestje vond. Ook leuk dat er zo veel mensen geweest zijn!Morgen naar Lunteren voor het NOB-kamp. Hopen maar dat het iets minder warm wordt!Daarna nog even zelf op vakantie en daarna ga je al bijna naar Mali. Ik zal je best missen! Maar vind het wel een hele uitdaging voor je! En we komen je daar vast een keer opzoeken, maar wanneer??? Kus mamma.

• 25 Juli 2006 - 06:10

Ingrid:

NOBzomerkamp is super!!!!

• 25 Juli 2006 - 17:00

Paulien:

mooizow:)

• 26 Juli 2006 - 12:42

Mandy:

HoOii juf bedankt voor het leuke schooljaar kom je nog een keertje op MSN? Als je in Mali bent? En we mailen toch? Je was een hele aardige en gezellige juf.
    Nou, doei en veel plezier in Mali(Bamako).

-XxxX-jes Mandy!

• 29 Juli 2006 - 10:46

Sandra:

Heey Ingrid, hoe gaat het op het zomerkamp.
    Ik geniet van de vakantie, dinsdag gaan we vliegen...
    Groetjes

Ingrid

Al een aantal jaar werk ik in het onderwijs in het buitenland. Eerst heb ik stage gelopen op de British School en NTC 't Bartje in Kathmandu, Nepal. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken op de Bamako International Academy (BIA) in Bamako, Mali (West-Afrika). 2007-2011 ben ik werkzaam geweest op de Hollandse School Limited in Singapore. Vanaf 1 september 2011 werk ik op de Europese School in Mol, België.