Keep in touch with the Dutch...
Door: Ingrid
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
20 Maart 2010 | Singapore, Singapore
Na een periode van veel werken hadden Maartje, Joris en ik wel zin in een feestje. Leuk, gezellig, ongedwongen, leuke mensen, gezellig kletsen, fijne muziek enz. Vorig jaar hebben we een ontzettend leuk thema feest “So last year” gehad. Wij waren we in voor een soort gelijk feestje. Waarom? Gewoon, heb je altijd een reden nodig om te feesten? Na een korte brainstorm waren we het er eigenlijk alle 3 wel aardig over het thema eens: “Keep in touch with the Dutch”. En ons dakterras leent zich zeer goed voor een feestje.
Gisterenavond was het dan zo ver. De afgelopen dagen regent veel. De vraag of het feest wel door kon gaan was zeer aanwezig. Om half 8 de knoop maar doorgehakt en de boel opgebouwd beneden bij het zwembad. Oranje vlaggetjes met de Hollandse Leeuw, vlaggen, oranje Hawaïslingers, hoeden, voetballichtjes in het oranje en ga zo maar door. Een Ipod met een speellijst van meer dan 250 Nederlandse nummers stond klaar. Niet dat ik daar nou zo'n fan van ben, maar het hoort er wel bij! Snel nog ff douchen en dan in onze outfits weer naar beneden. Lachen!
Het blijft toch bizar om in de tropen, aan het zwembad te zitten met allemaal mensen compleet in het oranje (of als Beatrix) gekleed zijn die Nederlands praten. En dan zit je helemaal aan de andere kant van de wereld. Het was weer een zeer geslaagd feestje. Maar iets voor 3en was het toch wel tijd om richting m'n bedje te gaan :-) Er liggen alweer wat ideeen voor het volgende themafeest.
Vandaag dus lekker bijkomen, m'n appartement een beetje opruimen voor het bezoek van m’n moeder, Paulien en Lianne. Aan het einde van de dag naar de verjaardag van Lucas die alweer 1 is geworden. Morgen lekker wakeboarden (als het droog is) en maandagochtend zeer vroeg naar het vliegveld. Nog een weekje werken en dan is het vakantie. Hopelijk wordt het wat rustiger in Bangkok. Maar zo lang de businessmensen nog heen en weer blijven vliegen zitten we wel goed.
Groetjes uit Sing!
Ingrid
P.S. Nog niets van de IPCaccreditatie gehoord.
20 Maart 2010 - 09:23
Evelien:
Waar vind je zo veel Nederlanders :-) -
20 Maart 2010 - 14:02
Mamma:
Leuk zo'n berichtje te lezen!
Nog ff en we zijn onderweg!
Tot maandag morgen vroeg!
Mamma XX -
20 Maart 2010 - 14:30
Paulien:
bekende muts;) tot over 2 dagen!! -
20 Maart 2010 - 15:01
O & O VL.:
Hoi INGRID,
Leuk weer even van jou te lezen over het feest van gisteren. We hadden het vanmorgen al van je moeder gehoord en ook gehoord dat je 29 juni weer nar hier komt. Leuk dat je met het gezin van Arthur terugvliegt. W e waren daar nog voor de verjaardag van Paulien en om ze gedag te zeggen met Aron en Veerle. Fijne tijd met je bezoek. Groetjes van Oma en Opa. -
20 Maart 2010 - 17:10
Papa:
Hoi Ingrid,
Hoezo drukte in het weekend? Het is een en al feest! Fijn weekend. Veel plezier met de "echte" Nederlanders die maandag as. landen.
Liefs papa -
20 Maart 2010 - 17:10
Papa:
Hoi Ingrid,
Liefs papa -
23 Maart 2010 - 08:16
Nicolette:
Klinkt weer gezellig. En ziet er ook gezellig uit. Je zag er ook optimaal aantrekkelijk uit?!?!
Sterkte met je laatste week werken en dan heel veel plezier in Thailand. Geniet ervan met je moeder, zus en tante!
Knuf, Nic -
23 Maart 2010 - 15:06
Annemiek & Robin:
Gezellige boel daar. Geniet ervan. Dat doen wij ook hier van je verhalen.