Maroon 5!
Door: Ingrid
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
26 Maart 2008 | Singapore, Singapore
Gisteren was het dan zo ver. Nadat ik Paulien van het vliegveld had gehaald hebben we boodschappen gedaan en hebben we lekker aan het zwembad gelegen. Paulien heeft nog even geslapen. We hebben (waarschijnlijk de enige keer) thuisgegeten en toen zijn we in de taxi gesprongen naar het indoor stadium.
Het concert van Maroon 5 was super gaaf. Met 13000 andere mensen in een super mooi stadion. In Singapore is alles net iets TE, dus de muziek stond ook net iets TE hard. Maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben ontzettend genoten en veel lol gehad. Helaas was het concert TE kort.
Op de terugweg was het natuurlijk TE moeilijk om een taxi te krijgen en hebben we eerst een stuk gelopen. Daarna de bus gepakt richting mijn appartement.
Vanochtend zijn Paulien en ik nog naar mijn nieuwe appartement gaan kijken. En ik neem het! Joanne (de makelaar) heeft geprobeerd een heel goed pakket voor me samen te stellen. Het is goed gelukt. Als het goed is verhuis ik dus het weekend van 18 april naar mijn nieuwe huisje! Heerlijk! Nu alleen nog meubels shoppen. Ik vind het erg leuk dat Paulien mijn appartement nu al heeft gezien en me kan helpen met het uitzoeken van leuke meubels.
Morgen vertrekken we met het vliegtuig vanaf Johor (Maleisie) naar Kuching (Sarawak, Borneo) waar we de eerste 2 nachten lekker in het Hilton hotel verblijven. Wat we verder nog gaan doen zien we wel. Als we terug zijn kunnen jullie het allemaal lezen op de webstie!
Ingrid
26 Maart 2008 - 07:11
Joke:
Hey meiden,
Leuk dat het een goed concert is geweest!! Hoezo te kort?? ;-) Hoe laat was het afgelopen dan??
Thuis maar flink mee blijven zingen met de CD die je al had gekocht!! Heb jij ook zo n mooi t-shirt gekocht met Maroon 5 erop?? Kon Paulien een beetje wakker blijven??
Gefeliciteerd met je nieuwe appartement!!Leuk dat je het samen met je zus hebt kunnen bekijken!!Zag dit appartemet er net zo goed uit als die op de 10 e etage??
Wanneer krijg je precies de sleutel? Ik hoop niet op het allerlaatste moment?Moet je er nog veel aan doen??
Werkt het verhuisbedrijf ook wel in de weekeinden??
Jullie te gekke dagen op Borneo!!
Geniet er van en natuurlijk van elkaar!!
En ik hoop voor jullie dat er weinig regen valt!!
Kus Mamma -
26 Maart 2008 - 13:02
Mariet:
hee ingrid en paulien!
de foto's zien er goed uit en het verhaal is ook erg enthousiast. jullie gaan vast mooie weken te gemoet! geniet ervan!
verder gefeliciteerd met je apartement! echt leuk! succes met het inrichten en de verhuizing!
xx mariet -
26 Maart 2008 - 13:14
Hannah:
Hee ingrid & paulien!
Whoooh ik wil ook naar dat concert van maroon5 :O Gefeliciteerd met je nieuwe appartement! veel suc6 nog met het inrichten!
'xx hannah -
26 Maart 2008 - 15:32
Tonia:
Hallo.
Leuk zo'n concert. Sander is jaloers.
Groeten trouwens. Veel plezier samen en we lezen de belevenissen wel weer.
Doe geen dingen die ik ook niet zou doen.
Groet Tonia. -
26 Maart 2008 - 15:40
Deirdre:
Hoi!
Leuk dat Paulien bij je is! Gezellig. Geniet er maar van, en dan moeten we binnenkort maar een keertje weer bellen via skype.
Gaaf ook trouwens dat je een nieuw appartement hebt.
Liefs Deirdre -
26 Maart 2008 - 17:12
Carla:
Leuk dat jullie het zo gezellig hebben en dat Paulien er is als je nieuwe spulletjes uit ga zoeken. De foto's zijn leuk en Maroon 5 is natuurlijk helemaal geweldiJullie moeten de groeten krijgen van Mascha en Elise en geniet er maar lekker van.
Groetjes Carla -
26 Maart 2008 - 17:57
Joke:
Wat nu??? 2X verloren met ticket to ride?? ;-)
Wij hebben net onze nieuwe auto opgehaald!(H)
Veel plezier samen!
28 Maart 2008 - 05:31
Papa:
Hoi Ingrid (en Paulien),
Heel veel plezier op Borneo. Weer een unieke ervaring, zeker nu jullie met z'n tweeën zijn. Ook fijn dat je zo goed geslaagd bent bij je zoektocht naar een geschikt appartement. Weer een mijlpaal, en dat op deze leeftijd :d .
Liefs Papa -
28 Maart 2008 - 12:31
Roelanda:
hoi ingrid,nou gefeliciteerd met je penthouse.
volgens paulien is het groot: dus wanneer kunnen wij (met ons 4tjes) komen?
veel plezier met je zusje.
groetjes Jan, Roelanda en kids -
28 Maart 2008 - 19:22
Lianne:
Hoi Ingrid,
Ik heb net een rondleiding in je appartement gehad ;-) wanneer kan ik weer komen logeren? Ik kan de 18 april niet komen verhuizen want dan heb ik een feestje van je ouders. Ik ben benieuwd wat er allemaal in die container gaat straks.
Veel plezier op Borneo en groetjes aan je zus en verwen haar maar lekker en jezelf natuurlijk ook.
Groetjes Lianne -
29 Maart 2008 - 10:46
Annemiek En Robin:
Gaaf allemaal. Geniet ervan en van elkaar.
Groetjes uit Bamako! -
31 Maart 2008 - 13:11
Nicolette:
Ha nichten,
Dat klinkt al goed, dat eerste begin. En dan nu op Borneo. Jaloers! Ik wens jullie heel veel plezier met z'n tweeën want dit is toch echt wel een unieke ervaring.
En Ing, heel veel succes met verhuizen en veel plezier met het inrichten van je nieuwe appartement. Snel foto's plaatsen.
Liefs, Nicolette -
01 April 2008 - 07:43
Liesbeth:
Hoi Ingrid,
Wat gezellig dat je zus bij je is!
Geniet maar van elkaar!
Hoe is het op Borneo?? Een beetje mooi weer?
Mooie natuur, strand en lekker eten?
Geniet van je vakantie!
Straks weer aan het werk en ook nog verhuizen. Laat je je nieuwe appartement nog dmv een filmpje of foto s aan ons zien??
Groetjes en nog een gezellige vakantie verder! :-) -
01 April 2008 - 19:12
Veerle:
Wat leuk dat jullie naar Maroon 5 zijn geweest! Echt vet.
Veel plezier met meubels kopen voor je nieuwe huisje, en veel plezier in het hilton hotel :D
haha,
Xx -
02 April 2008 - 16:23
Liesbeth:
Hoi Ingrid,
Ik heb de verhalen van Borneo op de site van je zus gelezen!
Jullie maken wat mee, daar op Borneo!
Jij maakt vast 1 lang bericht als je weer in Singapore bent! ;-)
Nog een paar leuke dagen in Kuching was het toch?
Groetjes.