Coupe
Door: Ingrid
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
08 Februari 2005 | Nepal, Kathmandu
Ik heb nu heel kort even de mogelijkheid om een berichtje te typen.
Er is veel gebeurd de afgelopen week. De koning heeft een coupe gepleegd. Met andere woorden hij heeft de macht overgenomen en alle ministers ontslagen.
Buiten Kathmandu is er nu oorlog. We hebben zo'n 5 dagen geen telefoon en internet gehad!
Vorige week dinsdag was ik op de Britse School aan het stage lopen in year 1 toen ineens de hele school geevacueerd werd. Maar daar vertel ik later alles over!
Met mij gaat het hier nu weer goed. Hopelijk word de politieke situatie snel weer beter.
Liefs,
Ingrid
08 Februari 2005 - 06:35
Mariët:
hmmm...dat is ook even schrikken!gelukkig gaat het met jou goed, en is het in kathmandu rustig, tenminste dat hooop ik! ik hoop dat je stage er niet te veel onder zal gaan lijden! doei doei tot snel! -
08 Februari 2005 - 08:39
Alja:
hier had ik nog niks van gehoord in NL, maar misschien volg ik t nieuws niet goed genoeg! Pas goed op jezelf! -
08 Februari 2005 - 09:58
Henja:
Hey Ingrid,
Dat klinkt niet echt goed! Doe rustig aan! Ik hoop gauw weer wat van je te horen!
Liefs Henja -
08 Februari 2005 - 13:36
Hannah:
jeetje daar is veel gebeurd!met mij gaat het goed heb je m,n kaart ook ontvangen? -
08 Februari 2005 - 22:07
Marjanne:
Hai meid, doe kalm aan daar. Wij volgen in ons team al je belevenissen en wensen je veel succes!!! -
09 Februari 2005 - 07:20
Katinka:
Hé meid, doe voorzichtig! Liefsss -
09 Februari 2005 - 08:50
Marcella:
Hai meis... dat is allemaal niet zo best... had al wel wat gelezen in de krant en gevolgd op het nieuws!! kijk je goed uit, want we willen je nog niet kwijt met die oorlog daar!! doe rustig aan en pas goed op jezelf!! liefs en een hele dikke kus Marcella -
09 Februari 2005 - 20:00
Oma En Opa Boon:
Blij dat weer contact mogelijk is.We hopen heel erg dat de situatie snel weer de oude wordt.We zijn met onze gedachten bij je.Pas goed op jezelf! Veel liefs! -
10 Februari 2005 - 16:38
Paulien:
Heej Meis! De kaarten zijn op de post;) en het pakketje staat klaar:P allemaal eten;) (CHOCOLADE:P) haha! Hoe gaat het nu daar? Hier druk! maar verder goed! Bijna op vakantie hé! Geniet nog maar ff van je tijd! Kus juh zussie -
10 Februari 2005 - 17:32
Deirdre En Nicole:
Wat erg dat er daar oorlog is. Als het bij jou te onrustig wordt moet je wel eerder terug komen he? Bij ons is het gelukkig rustig. En lekker weer enzo. Leuk dat je op onze site hebt geschreven. -
16 Februari 2005 - 10:26
Veerle:
Het lijkt me daar in Nepal heel eng. Gelukkig is de oorlog nog niet in Katmandu.