adres in Nepal
Door: Ingrid
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
13 December 2004 | Nepal, Kathmandu
Nog 9 dagen en dan is het zover!! Ik ben nog druk bezig de laatste dingen voor school te regelen!
Als je mijn adres in Nepal wilt weten om iets te sturen moet je me even een mailtje sturen. Ik vind het te link om het adres op de site te zetten!
Het feestje was trouwens gezelli! Zaterdag zijn er ook nog vrienden geweest! Van de meeste vrienden heb ik nu afscheid genomen!
Groetjes
Ingrid (nog niet zenuwachtig!)
13 December 2004 - 14:15
Belinda:
He Ingrid, Ik wil je adres wel hebben, dan sturen we je nog een kaartje vanuit Engeland
Groetjes Belinda -
13 December 2004 - 15:51
Ha Die Ingrid.:
Heel veel plezier in Nepal. Vind je niet dat het door de site lijkt alsof je al weg bent. Dat heb ik wel een beetje. Het is gelukt hoor. Ik houd je site in de gaten.
Groetjes Marjan. -
13 December 2004 - 21:38
Steven:
Hey Ingrid, Ik zag dit adres naast je msn-naam staan. Jammer dat je nog geen foto's hebt. Lijkt me schitterend om te zien. Ik hou je site in de gaten. Veel plezier daar.
Groetjes, Steven -
15 December 2004 - 18:24
Anneke:
Hoi Ingrid.
Nog maar een week te gaan.
Begint het al te kriebelen?
Ik wens je veel plezier, en geniet ervan.
Groetjes Anneke. -
19 December 2004 - 11:34
Loes:
heeeeeeeel veeeeeel plezier!!!!
groetjes Loes. -
19 December 2004 - 15:40
Hannah:
hoi ingrid
nog eventjes en dan ga je naar nepal
veel plezier groetjes hannah -
Mientje:
hey hey meis
bijna zover ;)
Nah veel plezier daar!
En spreek je vast wel weer als je terug bent in nederland!!!
Kusz Mien -
21 December 2004 - 10:40
Paulien:
Heej Moatieh;) Nog 1 daggie en dan bennie egt weg! Zal je wel missen hoor! Hoop dat je je daar wel vermaakt en je mooie fotos voor ons maakt! Heel veel plezier!!
Liefs en kus je Moatieh -
21 December 2004 - 17:58
Inge:
heey ingrid..
nou het is bijna zo ver.. echt tof man. :) nou veel plezier daar he.. ik zal je site in de gaten houden..
liefs inge -
27 December 2004 - 11:12
Alice:
hoi Ingrid! Heel veel plezier en de groetjes van ons allemaal! Je mamsje zit hier gezelli naast mij met jou te mailen! Af en toe zullen we je eens mailen! Veel succes en veel plezier, groetjes aan de familie. Doei! Groetjes van je moeder, Henk, Mirjam en Bas, Iris en Jan, Alice