foto's
Door: Ingrid en Petra
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
09 Juli 2007 | Mali, Bamako
We zijn weer terug in Bamako. Eindelijk weer internet dat het fatsoenlijk doet. Het vorige bericht heeft ons 1,5 uur gekost om het op de site te zetten.
Hier zien jullie de beloofde foto's van onze reis!
Groetjes en tot snel!
Petra en Ingrid
09 Juli 2007 - 16:43
Hannah:
Hee Ingrid! Wow dat duurde lang voor 1 berichtje! Hoe gaat het daar =D?
Met mij gaat het goed =) Ik gaa ff naar de foto's kijken!
xxx Hannah -
09 Juli 2007 - 18:36
Petra En Ingrid:
Hier een klein overzichtje van de bijna 900 foto's die we hebben gemaakt. Ook hebben we 3 filmpjes op de site gezet zodat jullie een beeld kunnen vormen bij het verhaal.
Groetjes vanuit Bamako,
Petra en Ingrid -
09 Juli 2007 - 19:16
Mamma:
Leuke foto s! Fijn dat jullie weer in Bamako zijn en dat jullie een mooie reis hebben gemaakt!Geniet nog van de laatste dagen in Mali.
Kus, mamma -
09 Juli 2007 - 21:52
Willeke:
Heeee Ingrid,
Wat en prachtige foto's! Volgens mij was het een heel indrukwekkende reis die jullie gemaakt hebben... Veel plezier nog even in Mali en tot ziens hier in Nederland.... goede reis!
Will -
Groeten van Willemien
PS ook van Aron en Arthur! -
11 Juli 2007 - 09:38
Oma En Opa Boon:
Puike foto's, zeg! Klasse!
Tot gauw. -
12 Juli 2007 - 06:30
Joke:
Hoi meiden,
Succes met inpakken ;-) en afscheid nemen vandaag!
En een goede vlucht vannacht. Hebben jullie nog naar Air Maroc gebeld of gokken jullie het er op?
Tot morgen!
Groetjes vanuit Meppel. -
14 Juli 2007 - 23:07
Miranda:
Hee ingrid, wat een belevenissen en zo aan de foto's te zien een geweldige trip. Zou wel weer wennen zijn in NL, veel plezier en hopelijk zien we elkaar nog als ik terug ben. (Heb je je vervolgplannen al??? Ben benieuwd)