Pulau Sibu
Door: Ingrid
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
07 Augustus 2010 | Maleisië, Kuala Lumpur
Na Bali, tijdens de dagen in Singapore, hebben wij ons prima vermaakt. Een dag naar West Coast Park met Judith en de kids, bij regen naar het Science centre of shoppen, bezoek aan youth for Christ. Ook moest ik nog een bezoek aan de orthodontist (draadje los) brengen en Arthur een bezoek aan de dokter (te veel chloor in zn oog) Heerlijk gegeten op het dakterras met de bovenbuurman, Judith en Frederik met de kids en wij natuurlijk. Daarna zijn we met z’n allen naar een concert gegaan in het indoor stadium. We waren goed voorbereid om 3 uur in de rij te staan (concert was gratis), maar alles viel mee. Binnen 5 minuten hadden we de beste plaats, net iets achter het podium. We hebben genoten van Don Moen en de Planet Shakers tijdens het festival of Praise.
Gisteren zijn we terug gekomen van Pulau Sibu. Een van de eilanden van Maleisie. Heerlijk 5 dagen vertoefd op een tropisch eiland.
Met een auto werden we voor de deur opgehaald. Daarna duurde de reis 2 uur naar het kleine haventje waar vandaan we zouden vertrekken. De reis dwars door de palmolieplantages vloog letterlijk voorbij.
Aangekomen bij de haven zijn we op een klein bootje gestapt. Doordat de zee nogal woest was, was het een heftige vaartocht van 20 minuten. We zullen het geluid van Veerle niet nadoen. Onderweg werd Arthur zeer emotioneel geraakt vanwege het tragische van zijn hoofddeksel. We meerden aan bij een ander plekje omdat de zee te wild was om bij Sea Gipsy aan te meren. Na het uitstappen volgden we een prachtig pad door de jungle, we zijn zelfs over een brug geweest. Al meteen bij aankomst zagen we een grote leguaan (helaas mam, foto mislukt).
We verbleven in een houten huisje op palen. 2 kleine slaapkamertjes, waar in totaal 6 mensen konden slapen. Aron ging iedere ochtend heerlijk naar de kids club. Wij vermaakten ons met een boekje, zwemmen, een potje volleybal, body boarden, kokosnoten proeven, hutten bouwen en wandelen. Voor ons huisje lag een speeltuin waar Aron en Veerle zich heerlijk konden vermaken.
Iedere dag kregen we heerlijk eten in klein buffet vorm, zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds. Om 6 uur ’s avonds kregen de kinderen een speciale kindermaaltijd, waarbij ze goed gedrild werden om te blijven zitten totdat iedereen klaar was met eten.
Natuurlijk hoort er bij een verblijf op een tropisch eiland ook een tropische regenbui. Hierdoor hebben we weer een nieuw spelletje geleerd, tric trac. Volledig uitgerust zijn we gisteren weer naar huis vertrokken. Helaas in Singapore ook hevige regenbuien. Planning van vandaag dus maar shoppen voor Alstars voor Aron. Veerle heeft ze al gekregen.
Groetjes van Ingrid en de rest
07 Augustus 2010 - 06:01
Helma:
Dag familie,
Wat leuk om zo ook de reis van Arthur en Willemien te volgen. Het ziet er prachtig uit en het lijkt me dat jullie je niet vervelen:))
Veel plezier de komende week en geniet nog van de tijd met Ingrid.
Lieve groeten Helma en co -
07 Augustus 2010 - 10:36
Annemiek:
Heerlijk paradijsachtig allemaal. Geniet.
Annemiek, Ross, Robin -
07 Augustus 2010 - 13:14
(o)pa En (o)ma:
zit je gewoon thuis, mag je zomaar even mee op reis in verre oorden, geweldig ! We leven op afstand mee, maar vooral we genieten mee. Wat een prachtige foto's. Nog heel veel plezier en straks een goede reis naar huis. -
07 Augustus 2010 - 20:19
Nicolette:
WAUW: Wat een mooie foto's. Jullie vermaken jullie prima. Het ziet er allemaal jaloersmakend uit.
Geniet er nog lekker van.
Liefs, Nicolette -
08 Augustus 2010 - 16:55
Paulien:
Dag familie!! Lekker genieten zie ik alweer! Ik hoorde dat het weer daar nu ook omgeslagen is? Geniet nog even van de tijd samen en fam Vlaardingerbroek: alvast een hele goede reis terug! Ingrid.. denk je ook aan de allstars van An;) Ik kom trouwens misschien toch wel! Ennee.. groetjes van fam. Smit & toet!!! (hun nieuwe HOND(je) echt een super super super dog!!!)Net heerlijk gegeten(rijst met mango, advocado, tauge en vis!! jam jam!!)
liefs your big sisss!! -
08 Augustus 2010 - 19:14
Papa En Mama:
Hoi Ingrid en familie, vanuit de omgeving van de Bodensee nog een paar gezellige dagen gewenst! Mooi om dan tevreden terug te kijken op een mooie vakantie. Prachtige foto's zorgen voor dierbare herinneringen. Ook wij hebben genoten van een paar mooie weken, maar gaan ook graag weer naar huis! Liefs papa en mama -
15 Augustus 2010 - 11:35
Mariet:
hmmm... relax.
gelukkig hebben reeuwerd en ik ook net gerelaxed op sardinie.
xx