T-shirt actie!
Door: Ingrid
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
23 November 2006 | Mali, Bamako
Van onze school (BIA = Bamako International Academy)hebben we t-shirts laten drukken in de hoop de kas een beetje te kunnen spekken. Het zijn witte shirts met op de voorkant het embleem van de school en op de achterkant een tekening die een van de leerlingen gemaakt heeft.
Deze geweldige shirts kunnen jullie ook bestellen. Annemiek gaat in december naar Nederland en kan ze dan voor jullie meenemen. Ook komen mijn moeder en zusje in december naar Mali. Zij kunnen vast ook wel een aantal shirts meenemen. Voor slechts 15 euro hebben jullie zo'n mooi t-shirt en steunen jullie de school met zijn kleine groepje lieve, enthousiaste leerlingen. Andere manieren sponsering zijn natuurlijk ook van harte welkom!!
Stuur mij een mailtje als je een t-shirt wilt bestellen dan geef ik mijn bankrekening nummer door. Dus mail die bestellingen naar: ingridboon@hotmail.com Geef even aan welke maat je wilt hebben. We hebben 4 verschillende kindermaten (SS = 4/5 jaar, S =6/7 jaar M= 8/9 jaar L= 10/11 jaar) en 3 volwassenmaten (S,M,L,XL).
Super bedankt alvast!!!
Groetjes vanuit een zonnig Bamako,
Ingrid
24 November 2006 - 08:10
Mamma:
Op zo n bericht krijg je tnt nog niet zoveel reacties, zie ik! Nou, wij willen wel een T-shirt maat L. Als er 1 schaap over de dam is volgen er hopenlijk meer!! Doen mensen!! Het geld is nodig! Of verzin een andere actie met de BIA als gelddoel. -
24 November 2006 - 08:14
Joke:
Hoi Ingrid, Als het goed is krijg ik de tekst vanmiddag! We scannen hem dan vandaag denk ik nog wel door. Groetjes uit een regenachtig en kouder wordend Meppel! Ik heb zin om de zon in Mali op te komen zoeken! Niet alleen de zon, maar jou natuurlijk ook. Nog een paar weekjes en dan komen Paulien en ik! DOEI. -
24 November 2006 - 10:04
Hoi allemaal,
De eerste 3 t-shirts zijn al verkocht! Super bedankt alvast! -
24 November 2006 - 15:13
Opa:
kijk op je e.mail -
25 November 2006 - 09:15
Ingrid:
Ik helemaal blij met de bestelling van m'n opa en oma die 4 shirts wilde hebben. Nu sta ik op 9 t-shirts. "Helaas" heeft Annemiek er nu al 10 verkocht. Ik moet natuurlijk wel winnen. Ik vertrouw op mijn vrienden en familie!!!!
Ingrid -
27 November 2006 - 08:41
Jaap:
Doe mij maar 2 T-shirs maat L. -
27 November 2006 - 15:19
Ingrid:
Joehoe, jullie zijn geweldig! Ik sta momenteel op 1 t-shirt voorsprong (13)!!! Bedankt allemaal! -
28 November 2006 - 08:04
Mamma:
Denk je aan de foto s!!Ik zag er op de site van Annemiek 2 van jou en Robin en een man, waar de T-shirts goed op staan en hangen. Met voorbeeld foto hebben we een beter idee van hoe het shirt er uit ziet!! Verkoopt misschien nog beter!! Doei, mamma. -
28 November 2006 - 12:26
Ingrid:
De foto's staan erop hoor! 14 shirts verkocht! Superdesuper!