Nog 2,5 week!!!!
Door: Ingrid
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
05 December 2004 | Nepal, Kathmandu
Ik heb al een tijdje niet meer van me laten horen. Vandaar dit berichtje!
De tijd vliegt voorbij! Nog maar 2,5 week en dan is het al 22 december!! Ik heb er erg veel zin in!
Gisteren heb ik de laatste 3 dozen met boeken op de bus gedaan. Als het goed is, is nu alles richting Nepal!
Ik ben alvast aan het nadenken wat ik allemaal ga pakken. Ik heb een grote koffer voor m'n verjaardag gekregen dus daar kan heel wat in!
Vrijdag m'n afscheidsfeestje voor vrienden! Daarna nog 2 weekjes naar school en dan is het zo ver!
Ik wil zo veel mogelijk vrienden en familie nog zien voordat ik weg ga. Maar ik heb het druk! Sorry als ik er niet aan toe kom!
Voor de terugreis heb ik waarschijnlijk een hotel gevonden waar ik kan verblijven. Ik moet op Abu Dhabi 13 uur wachten. Dus ik ben erg blij dat er een hotel geregeld kan worden!
Veel liefs,
ingrid
06 December 2004 - 01:59
Hannelieke:
Hi Ingrid,
Bedankt voor je leuke berichtje opmijn website! Kathmandu en Nepal vond ik echt geweldig! Zulke lieve mensen en zo'n mooi landschap! Ik ben al helemaal jaloers op jou,dat je zo lang daar gaat verblijven. Doe je de groeten aan Evelien, Leonard, Jojanneke, Elly, Levi en Tulsi? Ik zit inmiddels in een backpackers hotel in Nieuw Zeeland, ook erg mooi! -
10 December 2004 - 10:58
Lianne:
Hoi Ingrid,
Sterkte met al je voorbereidingen en het afscheid nemen van vrienden en familie. Ik zal je wel missen op mijn verjaardag! Gelukkig zie ik je de 18e december nog.
Veel plezier vrijdag met het feestje. P.s. was Jochem Meijer leuk?
Groetjes Lianne -
10 December 2004 - 15:27
Marjan:
Ha Ingrid, veel plezier straks in Nepal. Ik heb nu ook een eigen website. Weet nog niet hoe het met de kleuren moet. marjanoort.waarbenjij.nu. kijk maar es ff.
Groeten Marjan -
13 December 2004 - 11:01
Belinda:
he ingrid, het is al bijna zover.... Ben je zenuwachtig? Wordt vast wel heel leuk. Heel veel succes. Ik ben ook bezig met een site van mezelf te maken, maar ik ben niet zo handig als jij. Maar kijk maar eens op belindaplat.waarbenjij.nu Wie weet maak ik er nog wat van, haha
xxx belinda